Lekker uiteten in Den Haag voor een leuke prijs?

Een overzicht van restaurants waar je voor niet al te veel geld heel erg goed kunt eten. De zoektocht heeft niet alleen goede restaurants op geleverd maar ook een aantal goede terrassen, neem een kijkje in het overzicht van de geselecteerde restaurants.

Proeflokaal Bregje Den Haag

De Zéta 

Fat Kee

Vapiano

That’s Amore

Simonis

Classique van ROC Mondriaan

De heerlijkheid

Brasserie Zinq hotelschool

De Sampan

Cafe de Bieb

Restaurant Walong

Thai Fresh

Los Argentinos

Mon Plat Du Jour

Grapes and Olives

Warung Mini

Sapore 

Kantine de Visafslaag

Flavors

  1. Heerlijk eten bij restaurant Classique van ROC Mondriaan op de Koningin Marialaan. Voor slechts € 17,50 een viergangenmenu. Hoofd-, tussen- en nagerecht staan vast, hoofdgerecht keus uit twee gerechten. Enthousiaste studenten maken de lekkerste gerechten.!

  2. De Sampan op de Laan van Meerdervoort! Heerlijke 3-gangen menu voor €14,50.

  3. Proeflokaal Bregje, laan van Meerdervoort 209 3-gangenmenu voor 14.50 op donderdag tm zondag en zelfs maar 12.50 op maandag tm woensdag! Heerlijk eten en supervriendelijke bediening.

  4. Instock, heel lekker en gezellig met fijne bediening en een goede sfeer. En naast goed voor de portemonnee, ook nog eens heel goed voor het milieu. http://Www.instock.nl

  5. Hotelschool Den Haag op de Brusselselaan in Scheveningen. Superleuk en chique eten voor een laag prijsje in Le Debut of iets minder chique in Brasserie Zinq.

Laat een Reactie achter