Wat
  • Eetcafe
  • Patisserie
  • Restaurants
  • Traiteur
Waar

Cheesecake Company Up to date

Dé plek voor een bak koffie met cheesecake of andere Amerikaanse specialiteit naar keuze!

Wees de eerste met een review!

Taartenparadijs

Aan de Torenstraat bevindt zich een waar paradijsje voor taartfanaten: The Cheesecake Company. Dé plek voor een bak koffie met cheesecake of andere Amerikaanse specialiteit naar keuze!

Kleurrijke keuzes

Een blik op de vitrine en je bent verkocht, wat een kleurenpracht! De verschillende smaken cheesecakes staan aanlokkelijk uitgestald. Er is voor ieder wat wils: van traditionele fruitsmaken tot spannende smaakinnovaties gebaseerd op de laatste trends. Afhankelijk van je smaakvoorkeur kan je bijvoorbeeld kiezen voor een punt frisse ‘blueberry-lemon’ of een romige ‘Charlie Brown’ cheesecake, met pindakaas en chocolade. Daarnaast zijn er nog tal van andere Amerikaanse zoetigheden zoals carrot cake of shortbread. Kiezen is dus niet bepaald ‘a piece of cake’. Een punt cheesecake kost zo’n 4€. Heerlijk met koffie, warme chocolademelk of limonade.

Van Amerikaanse chef naar Haagse taartkoningin 

Eigenaresse Rebecca was jarenlang chefkok in Amerika. Toen de liefde haar naar Nederland bracht begon ze een restaurant waar ze ook huisgemaakte cheesecake serveerde. Al snel kwamen mensen speciaal voor de cheesecake naar haar restaurant. Daarom besloot Rebecca zich helemaal aan deze Amerikaanse specialiteit te wijden. Dat doet ze met oog voor kwaliteit en smaak: alle cheesecakes worden met veel liefde en verse roomkaas gemaakt. Het gebruik van roomkaas vormt ook het grootse verschil met de Nederlandse kwarktaart, die zal je bij Rebecca niet tegenkomen: ‘You can’t Dutch this’ ligt ze toe. Wel maakt ze cheesecakes met een Nederlandse ‘touch’ zoals bitterkoekjes en stroopwafels. Zelf een nieuwe smaak in gedachten? Laat het Rebecca weten, ze staat altijd open voor nieuwe ideeën!

Bruidstaarten en geboortetaarten

Aan de Torentaart kan je dagelijks genieten van een punt taart. Maar ook als je gaat trouwen of een kindje verwacht kun je bij de Cheesecake company terecht. Rebbecca helpt je graag aan jouw ideale bruidstaart of ‘gender reveal cake’. Dat wordt smullen!

FAQs

Cheesecake Company bakt hun taarten dagelijks vers in de zaak en JA, ze gebruiken altijd 100% verse roomkaas!

Deel je ervaring met dit bedrijf

Je beoordeling
angry
crying
sleeping
smily
cool
Selecteer

Your review recommended to be at least 140 characters long :)

Translate »