Wat
 • Eetcafe
 • Restaurants
 • Traiteur
Waar

Wij stapten binnen bij misschien wel het sociaalste lunchrestaurant in Den Haag, waar de altijd-happy-medewerkers met een arbeidsbeperking de lekkerste tosti’s maken en serveren. Wij liepen op een vrijdag middag tijdens lunchtijd naar binnen in een vrolijke zaak, waar naast stoelen en krukjes en ook schommels te vinden zijn om op te zitten. Al schommelend een tosti eten, daar ben je nooit te oud voor!

Kijk je bij Happy Tosti in de rondte dan zie je direct dat het publiek ontzettend divers is. Dit zie je terug in een groep mensen die serieuze papieren op tafel heeft liggen om te bespreken tijdens een kort overleg, maar ook in de ouders met spelende kinderen. Zo ook in de moeder en dochter die bijkletsen over een kopje koffie en tot slot de rij mannen en vrouwen in pak, die in de rij staan voor een tosti to-go om daarna snel hun weg terug te vinden naar kantoor.

Tosti’s in alle smaken
De bijzondere tosti’s in vele variaties zijn gemaakt van zo veel mogelijk biologische producten. Zoals de naam doet verwachten kan je bij Happy Tosti genieten van, jawel, tosti’s! De menukaart bestaat niet uit tosti’s alleen, maar ook uit soepen, panini’s en salades. Bij je tosti bestel je een vers sapje, een huisgemaakte limonade, biologische frisdranken of een warme drank.

Voor bij de koffie
Bij de koffie, thee of karamel frappuchino met slagroom kan je ook kiezen voor iets zoets. Dit kan in de vorm van appeltaart, een brownie of boterkoek maar voor de speciale gelegenheid is het ook leuk om te kiezen voor de een high tea, waar een verzameling van kleine zoete- en hartige traktaties naar tafel gebracht worden.

Een sociaal concept
Happy Tosti is een bedrijf waar kwaliteit en service voorop staan en biedt werk aan mensen met een ‘arbeidsbeperking’, fysiek, psychisch of verstandelijk. Happy Tosti begon met drie filialen in Den Haag, Leiden en Hoofddorp en is inmiddels uitgebreid tot een totaal van 7 vestigingen! De oprichters en franchisenemers hebben zich voorgenomen in 5 jaar tijd 500 banen te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een ambitieus plan met een nobel streven dat langzaam werkelijkheid wordt!

Q Happy Tosti, dus alleen tosti's?

Nee hoor! De menukaart bestaat niet uit tosti’s alleen, maar ook uit lekkere soepen, panini’s en salades.

Q Happy Tosti biedt meer!

Happy Tosti is een bedrijf waar kwaliteit en service voorop staan en biedt werk aan mensen met een ‘arbeidsbeperking’, fysiek, psychisch of verstandelijk. Happy Tosti begon met drie filialen in Den Haag, Leiden en Hoofddorp en is inmiddels uitgebreid tot een totaal van 7 vestigingen!

Beoordeel ons en schrijf een recensie

Uw beoordeling voor deze aanbieding

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selecteer

Het is aanbevolen om uw beoordeling met minstens 140 karakters te plaatsen:)

Laat alle openingstijden zien
 • Maandag08:00 - 17:00
 • Dinsdag08:00 - 17:00
 • Woensdag08:00 - 17:00
 • Donderdag08:00 - 17:00
 • Vrijdag08:00 - 17:00
 • Zaterdag09:00 - 17:30
 • Zondag09:00 - 17:00
 • €€€

Claim This Listing

Translate »