Wat
  • Eetcafe
  • Patisserie
  • Restaurants
  • Traiteur
Waar

Het Kroketloket Up to date

kroketspecialiteiten om je vingers bij af te likken

5.0/54 Beoordelingen

Culinaire pret bij Het Kroketloket
Dit gezellige tentje met kroketspecialiteiten is onlangs van de Papestraat naar Korte Poten verhuisd. Een gezellige plek met veel aanloop en een barretje met uitzicht op de straat. Krokettenman Matthieu ontvangt ons hartelijk. Terwijl hij de drukte het hoofd biedt, vertelt hij ons vol passie over de verschillende kroketten, die een ambachtelijk hoogstandje blijken te zijn.

Handgemaakte smaakvolle kroketten
Matthieu laat ons de handgemaakte kroketten zien, geen eentje ziet er hetzelfde uit. En wat een keuze! Je kunt gaan voor altijd smakelijke klassiekers zoals de rundvlees- of kalfskroket. Maar probeer ook eens interessante smaakcombinaties zoals de kipkroket met bier of pittige tonijnkroket. Bij iedere kroket wordt een lekker sausje geserveerd. Maar eerlijk gezegd zijn de kroketten van zichzelf al zo lekker dat saus overbodig is.

Door de maandelijkse special is er regelmatig een nieuwe spannende smaak te ontdekken. Een tentje om vaker te bezoeken dus. Een kroket kost zo’n €3, maar als je niet kan kiezen – heel begrijpelijk!- kun je ook voor een proeverijtje van 6 minikroketten (€6,50) naar keuze gaan. Voor de veganisten onder ons: er wordt druk geëxperimenteerd met de receptuur voor een 100% vegan kroket. Dus retteketet naar het kroket loket!

Conclusie:
Een gezellige plek om te genieten van ambachtelijke kroketten in allerlei variëteiten. Het kan niet lang duren of de kroket verstoot de frikadel van de troon als meest populaire snack!

FAQs

Bij het Kroketloket houden ze wel van een geintje. Uitkijkend op alle kroketten die de toonbank over gaan hangt een grote afbeelding van, jawel, Sonny Crockett uit Miami Vice 😊

4 Beoordelingen voor Het Kroketloket

Leukste Plekjes 4 Beoordelingen
Heerlijke krokante kroketten
5.0

Wat een heerlijke kroketten, nergens lekkerderrr

Wat vind u van deze beoordeling? Interessant 1 LOL 0 Love 2
Leukste Plekjes 4 Beoordelingen
Fantastische kroketten
5.0

Heerlijke kroketten. Diverse smaken naast de perfecte “standaard” kroket. Kaaskroket, truffel, rendang, garnalen etc. Aanrader! Leuke zaak met gezellig personeel.

Wat vind u van deze beoordeling? Interessant 1 LOL 0 Love 0
Leukste Plekjes 4 Beoordelingen
Heerlijke kroketten in een gezellige zaak in hartje Den Haag!
5.0

Wat vind u van deze beoordeling? Interessant 0 LOL 0 Love 0
Leukste Plekjes 4 Beoordelingen
Sonny Crockett zag dat het goed was
5.0

Een gezellige zaak in het hartje van Den Haag, licht en stijlvol ingericht. Sonny Crockett is blijven plakken na Miami Vice en houdt de gelijknamige lekkernij scherp in de gaten….. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en de keuze is ruim…Een aanrader!

Wat vind u van deze beoordeling? Interessant 0 LOL 0 Love 0

Deel je ervaring met dit bedrijf

Je beoordeling
angry
crying
sleeping
smily
cool
Selecteer

Your review recommended to be at least 140 characters long :)

Translate »