Wat
  • Eetcafe
  • Patisserie
  • Restaurants
  • Traiteur
Waar

Restaurant Hendriks Up to date

Urban café- restaurant Hendriks; de ideale plek om te borrelen of dineren.

Wees de eerste met een review!


In de gezellige Prins Hendrikstraat
In het Zeeheldenkwartier van Den Haag, vind je urban café- restaurant Hendriks. Hendriks zit hier nu ruim een jaar en het is de ideale plek om te borrelen of dineren. Het restaurant is gezellig ingericht met houten tafels en sfeervolle verlichting. De ruimte heeft ruim 50 zitplaatsen en een mooie bar. Achterin het restaurant zit je tegenover de open keuken, wat heel sfeervol is. 

Borrelen of dineren
Hendriks heeft een uitgebreide menukaart. Je kan starten met borrelhapjes, dit is mogelijk in vlees, vis en vegetarisch. De borrelplank is om te delen en ik kan je de zelfgemaakte vega-bitterballen van oesterzwamragout zeker aanraden. Maar ook de empanada van pompoen en salie en de artisjok “oesters” waren heerlijk. De borrelplateau is ook nog eens een plaatje om te zien. 

Ook aan voor- en hoofdgerechten is er een breed aanbod. Ze hebben een prachtige hamburger en een grote rib-eye steak op het menu die ik die avond regelmatig zag passeren. Ook de slibtongetjes en vis van de week is een populair gerecht. De zeebaars, vis van de week, werd geserveerd met een knalroze barbiepuree, een aardappelpuree met bieten.

FAQs

Elke donderdagavond speelt er een live Jazzband bij Hendriks. Op deze avonden is het gezellig druk bij Hendriks. De band speelt bekende nummers in een Jazzjasje. Zo geniet je tijdens het eten van de muziek van Amy Winehouse of Norah Jones. De muziek is goed afgesteld, zodat je nog wel de gezelschap aan tafel kan verstaan. Door de live-muziek hangt er een ontspannen sfeer in het restaurant. Als je van jazz houdt is het zeker een aanrader om een keer een kijkje te nemen. Swing mee met de muziek en geniet van het heerlijke eten.

Deel je ervaring met dit bedrijf

Je beoordeling
angry
crying
sleeping
smily
cool
Selecteer

Your review recommended to be at least 140 characters long :)

Translate »