GESPOT: De mooiste Kerstversiering van Den Haag

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Alles bij Satisfaction is huisgemaakt. Maar dan werkelijk ook alles.

Een high tea bij Satisfaction onderscheidt zich van andere, door in plaats van de standaard wraps en scones te serveren, te kiezen voor een heerlijk broodje met onder andere een oude kaas salade en hummus. Het soepje dat geserveerd wordt is, net als enkele andere hapjes, afhankelijk van het seizoen, wat maakt dat je elk seizoen wel minstens één keer kan komen high-tea’en!

Zo hadden wij bijvoorbeeld een heerlijk broodje met stoofvlees, een erwtensoepje en zoetigheid gemaakt met de peren afkomstig uit de Limburgse tuin van Gwen haar ouders.

Alles bij Satisfaction is huisgemaakt, vers en door weinig tot geen toegevoegde suikers cheatday proof. Daarnaast kan er ook goed rekening worden gehouden met allergieën. Een voorbeeld daarvan is de veganistische, glutenvrije appeltaart.

GESPOT: DE Mooiste KERST versiering van Den Haag

We Kerst! Al is het alleen maar vanwege de leuke kerstversieringen overal. Thuis, op straat maar ook in leuke restaurants in Den Haag!

Wij gingen op zoek naar het restaurant met de mooiste kerstversiering…

Hieronder onze mooist versierde Kerstplekjes. Herken jij ze allemaal? Klik op de foto om erachter te komen welk plekje dit is.

Welk restaurant is jouw favoriet? We hebben op Facebook een actie lopen waarbij je jouw favoriete restaurant met kerstversiering kunt vermelden! Laat het ons weten onder dit bericht.

Herken jij al deze plekjes?

Klik op de foto om erachter te komen waar dit is!