Happy Tosti…De sociaalste lunchroom van Den Haag!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Wij stapten binnen bij misschien wel het sociaalste lunchrestaurant in Den Haag, waar de altijd-happy-medewerkers met een arbeidsbeperking de lekkerste tosti’s maken en serveren. Wij liepen op een vrijdagmiddag tijdens lunchtijd naar binnen in een vrolijke zaak, waar naast stoelen en krukjes en ook schommels te vinden zijn om op te zitten. Al schommelend een tosti eten, daar ben je nooit te oud voor!

Kijk je bij Happy Tosti in de rondte dan zie je direct dat het publiek ontzettend divers is. Dit zie je terug in een groep mensen die serieuze papieren op tafel heeft liggen om te bespreken tijdens een kort overleg, maar ook in de ouders met spelende kinderen. Zo ook in de moeder en dochter die bijkletsen over een kopje koffie en tot slot de rij mannen en vrouwen in pak, die in de rij staan voor een tosti to-go om daarna snel hun weg terug te vinden naar kantoor.

 

Bij Happy Tosti worden de lekkerste tosti's gemaakt & geserveerd door medewerkers met een arbeidsbeperking

Tosti’s in alle smaken

Zoals de naam doet verwachten kan je bij Happy Tosti genieten van, jawel, tosti’s! De bijzondere tosti’s in vele variaties zijn gemaakt van zo veel mogelijk biologische producten. De menukaart bestaat niet uit tosti’s alleen, maar ook uit soepen, panini’s en salades. Bij je tosti bestel je een vers sapje, een huisgemaakte limonade, biologische frisdranken of een warme drank. 

Voor bij de koffie

Bij de koffie, thee of caramel frappuchino met slagroom kan je ook kiezen voor iets zoets. Dit kan in de vorm van appeltaart, een brownie of boterkoek maar voor een speciale gelegenheid is het ook leuk om te kiezen voor een High Tea, waar een verzameling van kleine zoete en hartige traktaties naar tafel gebracht worden.

Een sociaal concept

Happy Tosti is een bedrijf waar kwaliteit en service voorop staan en biedt werk aan mensen met een ‘arbeidsbeperking’, fysiek, psychisch of verstandelijk. Happy Tosti begon met drie filialen in Den Haag, Leiden en Hoofddorp en is inmiddels uitgebreid tot een totaal van 7 vestigingen! De oprichters en franchisenemers hebben zich voorgenomen in 5 jaar tijd 500 banen te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een ambitieus plan met een nobel streven dat stukje bij beetje werkelijkheid wordt!

Meer leuke plekjes ontdekken?

De plekjes, activiteiten en wat er vandaag te doen is bij de Leukste Plekjes in Den Haag vind je hier.