‘Italië Magazine’ Restaurant van het Jaar 2016, Da Braccini

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ben je opzoek naar een avondje uit om te genieten van echt Italiaanse gerechten? Restaurant Braccini is in 2016 gekozen als beste Italiaanse restaurant van Nederland. Het is dus niet voor niets dat wij dit moesten uitproberen!  

Gastvrijheid op zijn Italiaans!

Allereerst een groot compliment voor de gastvrijheid en de manier waarop de gasten worden bediend bij Braccini. De liefde voor horeca is iets wat we continu terugzien in het restaurant. Een glimlach, een vriendelijk gesprek en zorgen dat je als gast werkelijk niks te kort komt aan tafel! We kunnen dus gerust zeggen dat je bij restaurant Da Braccini een hoop kan verwachten als je hier een bezoek brengt.

Verrassende combinaties en Italiaanse passie

Wat we in de keuken zien is een gepassioneerde onderneemster die met een glimlach gerechten voor haar gasten aan het bereiden is. Bijzondere combinaties die je niet bij het eerste de beste Italiaanse restaurant vindt. Zo bestond ons hoofdgerecht uit zoete aardappel met riccota kruiden uit de oven en een heerlijk stoofgerecht van zuiglam met verse kruiden. We hebben werkelijk heerlijk gegeten en kunnen iedereen deze twee fijne gerechten aanbevelen. 

Een Italiaans dessert als kers op de taart!

Een avond goed tafelen met alle gezelligheid, een mooi glas wijn en de fantastische gerechten is niet compleet zonder een Italiaans dessert. Van een selectie aan goede kazen, tot een cocktail met citroen ijs. Voor ieder wat wils! De klassieker uit Italië is toch wel de tiramisu! Maar met in ieder restaurant verschillen in bereiding van dit dessert, is dit nog wel eens spannend. Echter als wij onze tiramisu een cijfer mogen geven is dat een overtuigende 10! Zoals deze was bereidt, hebben we hem zelfs niet in Italië mogen proeven! Een echte aanrader voor iedereen die, of een echte zoetekauw is, of heel erg kieskeurig wat betreft de Italiaanse keuken. 

De eigenaresse werkt met passie en haar personeel doet hier met alle liefde aan mee. Het restaurant is slechts 4 dagen per week open, tja… Je werkt tenslotte om te leven! Dat is hier dan ook het motto en dit wordt met alle liefde overgedragen aan de gasten.

 

Leukste Plekjes

Leukste Plekjes