Kicking Horse Café, geniet van de vriendelijke bediening, de warme sfeer en hun smaakvolle keuken!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

In een van de gezelligste winkelstraten van Den Haag staat al meer dan 55 jaar een begrip: Paagman boekhandel. Een plek waar je niet alleen boeken en kantoorartikelen kunt kopen maar waar je ook uren kunt rondstruinen op zoek naar een bijzonder cadeautje.

Loop binnen bij Paagman op de Fred en ontdek dit leuke plekje..

Alles vers uit eigen keuken

Sinds 1999 heeft Paagman haar eigen café midden in de boekhandel: Kicking Horse Café. Inmiddels uitgegroeid tot een ontmoetingsplek waar je je meteen thuis voelt door de ontspannen sfeer. Je kunt er 7 dagen per week terecht voor de heerlijkste broodjes, salades, taartjes en smoothies. Doordeweeks hebben ze zelfs een avondkaart. Alles wordt vers bereid in hun eigen keuken. En ze schenken er ook als enige in Europa de fairtrade Kicking Horse Coffee. Ooit meegebracht door Paagman zelf uit Canada en nu nog steeds hun ‘huiskoffie’.

Je proeft aandacht

Wij aten er een verrukkelijke bagel met kip, avocado en hüttenkäse en een stokbrood met geitenkaas, honing en walnoten. Beide broodjes zagen er super mooi en vers uit en waren met aandacht bereid. En dat proefden we ook! Toe hadden we een rijkgevulde carrot cake met notentopping. Die ging tot de laatste kruimel op.

Kortom, breng zeker eens een bezoek aan Kicking Horse Café van Paagman en geniet van de vriendelijke bediening, de warme sfeer en hun smaakvolle keuken.

Verscholen in de prachtige boekhandel Paagman

Misschien een tikje verscholen achterin boekwinkel Paagman, maar als je deze geheime parel eenmaal weet te vinden ben je er niet meer weg te slaan!

Ook dineren doe je bij het Kicking Horse Café van Paagman

Van maandag t/m vrijdag kun je hier tot 21:00 uur ook terecht voor een heerlijk diner! Combineer dit met je boeken aankoop en geniet!

Meer leuke plekjes ontdekken?

De plekjes, activiteiten en wat er vandaag te doen is bij de Leukste Plekjes in Den Haag vind je hier.