EN DAT IS DRIE! Burrata opent derde vestiging en wat is het een mooi restaurant geworden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Afgelopen week was Leukste Plekjes uitgenodigd voor de opening van de nieuwe Burrata. De nieuwste vestiging, nummer 3 in Den Haag, zit aan de Kortenaerkade, op de plek waar voorheen restaurant Cortenaer zat.

Wekenlang hebben de stickers op de ramen gezeten. Half Den Haag reed er dagelijks langs op weg naar werk, wachtend tot Burrata de deuren zou openen. En dat wachten wordt beloond. 

Na een flinke verbouwing herken je de kenmerkende stijl van Burrata: de blauwe wandtegeltjes, de muurschilderingen en bruine chesterfieldbanken. Maar dat is nog niet alles!

Burrata heeft zich dit keer weten te overtreffen 

De 14-meter lange bar, eye-catchers van lampen, hoge ramen, het fijne uitzicht en het fraaie terras maken van Burrata aan de Kortenaerkade een restaurant waar iedereen zich thuis voelt. 

Schuif aan voor een fris ontbijt, een tasty lunch, een gezellige aperitivo of een diner om je vingers bij af te likken.

Voor iedere activiteit de juiste setting  

Burrata aan de Kortenaerkade in Den Haag is dé ideale plek om met vrienden af te spreken als je gezellig wilt bijkletsen of met je partner voor date-night. 

De aperitivo draait om mooie wijnen, bieren en cocktails. De indrukwekkende ‘wijn-wand’ gevuld met de meest mooie wijnen zorgt ervoor dat je niet uitgekeken raakt. 

Het pièce de résistance is de private dining op de eerste verdieping. Een ruimte omgeven door glas en met uitzicht op het bedrijvige restaurant. Een ochtend, middag of avond doorbrengen in deze ‘Enoteca’ is in één woord inspirerend. Of het nu gaat om een productpresentatie, meeting, brainstormsessie of een zakelijke lunch of diner.

Slow food

De combinatie van een uitgebreide Italiaanse wijnkaart, samen met een nog uitgebreider à la carte menu gevuld met authentieke Italiaanse gerechten, geeft de gast een hele smakelijke beleving in Italiaanse stijl.

De chefs werken volgens het “Slow Food”- principe. Wat kort gezegd inhoudt dat alleen de lekkerste, puurste en eerlijkste ingrediënten worden gebruikt in de keukens van Burrata. 

 

Let’s go!

Burrata Kortenaerkade is van maandag t/m zondag geopend voor ontbijt, lunch, borrel en diner.

De keuken is dagelijks geopend tot 22.30 uur. Reserveren kan direct via onderstaande button.

Meer leuke plekjes ontdekken?

De plekjes, activiteiten en wat er vandaag te doen is bij de Leukste Plekjes in Den Haag vind je hier.

Leukste Plekjes

Leukste Plekjes