Valentijnsdag 2020 Den Haag; waar moet je zijn?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Alles bij Satisfaction is huisgemaakt. Maar dan werkelijk ook alles.

Een high tea bij Satisfaction onderscheidt zich van andere, door in plaats van de standaard wraps en scones te serveren, te kiezen voor een heerlijk broodje met onder andere een oude kaas salade en hummus. Het soepje dat geserveerd wordt is, net als enkele andere hapjes, afhankelijk van het seizoen, wat maakt dat je elk seizoen wel minstens één keer kan komen high-tea’en!

Zo hadden wij bijvoorbeeld een heerlijk broodje met stoofvlees, een erwtensoepje en zoetigheid gemaakt met de peren afkomstig uit de Limburgse tuin van Gwen haar ouders.

Alles bij Satisfaction is huisgemaakt, vers en door weinig tot geen toegevoegde suikers cheatday proof. Daarnaast kan er ook goed rekening worden gehouden met allergieën. Een voorbeeld daarvan is de veganistische, glutenvrije appeltaart.

Will you be my Valentine?

De liefde hangt in de lucht… Kom je dat met ons vieren deze Valentijnsdag? We hebben speciaal voor Valentijnsdag een aantal restaurants uitgelicht die een heerlijk Valentijnsmenu aanbieden.

Maar er is meer! Scroll naar beneden om te zien welk supercoole evenementen er 14 februari 2020 in Den Haag zijn. Of je nou een hekel hebt aan Valentijnsdag of je bent hard op zoek naar een partner, wij weten waar je moet zijn! 

Restaurants met een speciaal Valentijnsmenu

 
Pssst… Dit aanbod wordt voor Valentijnsdag nog aangevuld met speciale tips!

Wil je all-out gaan, helemaal CouCou

Ga dan naar Villa Coucou en laat je in de watten leggen met een 6 gangen Valentijnsdiner. Chef Alexandre en zijn team toveren de mooiste creaties op je bord. Is de Chef’s table nog vrij?

Eerst een strandwandeling?

Kies dan voor het Valentijnsmenu bij strandrestaurant De Waterreus. Voor visliefhebbers een aanrader! En een dessert om te kussen, oe la la! 

La Passione, Whats in a name!

Italiaanse passie op het Nooreinde. Verras jouw date dit jaar met een volledig verzorgd diner bij restaurant La Passione.

Romantisch dineren bij Zebedeüs

Romantisch dineren bij Zebedeus. Kies uit een vis/vlees menu óf een geheel plant based menu!  

Zin in een Oosters avondje?

Ga dan naar restaurant SpiZe aan het Spui. Je kunt jouw eigen 4 gangen keuze diner samenstellen. Geniet van de authentieke Thaise keuken. 

In het Montmartre van Den Haag

Zoals de Mallemolen ook wel genoemd wordt, biedt restaurant Kurk een 4 gangen menu aan. Inclusief Polaroidfoto.

Ehh, ik heb nog geen Valentijn gevonden…

Onze vrienden van Zeta hebben ook aan all the single ladies and the single boyzzz gedacht!  Bij Zeta krijg je op Valentijnsdag de kans om nog voor middernacht een date te vinden! En mocht dat niet lukken dan kan je altijd aan de bar terecht voor een lekker drankje. Check alle details hier.

Unisex Kledingswap…

And Now For Something Completely Different:

Hoe cool is dit? De Naaierij in de Boekhorststraat organiseert op 14 februari een kledingswap! 

Koop een kaartje, breng van te voren jouw unisex kleding en op de 14e kan je van 16:00 tot 20:00 uur de leukste kleding swappen.  Alle details over hoe het precies in zijn werk gaat staan hier.

Pssst… Ben jij Anti Valentijn? 

Restaurant De Kade begrijpt wat je bedoelt. Speciaal voor degene die Valentijn wil ontwijken bieden ze een Anti-Valentine’s Dinner. 

Neem je moeder, hond, broer, collega of wie dan ook mee! Nick Klein verzorgt de muziek deze avond. Nieuwsgierig geworden? Meer info hier.