WE MOGEN WEER! ❤️

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Alles bij Satisfaction is huisgemaakt. Maar dan werkelijk ook alles.

Een high tea bij Satisfaction onderscheidt zich van andere, door in plaats van de standaard wraps en scones te serveren, te kiezen voor een heerlijk broodje met onder andere een oude kaas salade en hummus. Het soepje dat geserveerd wordt is, net als enkele andere hapjes, afhankelijk van het seizoen, wat maakt dat je elk seizoen wel minstens één keer kan komen high-tea’en!

Zo hadden wij bijvoorbeeld een heerlijk broodje met stoofvlees, een erwtensoepje en zoetigheid gemaakt met de peren afkomstig uit de Limburgse tuin van Gwen haar ouders.

Alles bij Satisfaction is huisgemaakt, vers en door weinig tot geen toegevoegde suikers cheatday proof. Daarnaast kan er ook goed rekening worden gehouden met allergieën. Een voorbeeld daarvan is de veganistische, glutenvrije appeltaart.

HORECA OPEN PER 1 JUNi

Hebben jullie het ook zo gemist? Gewoon even een drankje op een terrasje. Lekker in de zon. Ondertussen je telefoon checken. Boekje lezen. Of kletsen met degene waarmee je hebt afgesproken!

Of lekker uit eten in jouw favoriete restaurant. Gezelligheid. Lekker sfeertje, leuke mensen, fijne bediening, heerlijk eten. 

Maar door corona moesten we binnenblijven. Bleef de horeca dicht. Nou ja, de meeste waren gelukkig open voor afhalen, maar dat is toch anders. 

Maar nu mogen we weer!

Het merendeel van de cafe’s en restaurants zijn klaar om je te ontvangen. Dat gaat wel iets anders dan dat je gewend bent. 

Volgens de richtlijnen is het verplicht om te reserveren voor een plekje binnen. Zowel restaurants als cafe’s. Er is vooraf een check om de gezondheidsrisico’s in te schatten.

Op terrassen is reserveren niet verplicht vanuit de overheid, maar bij sommige zaken moet je ook voor het terras reserveren.

Ook werkt bijna elke zaak met shifts: bepaalde tijdvakken waarin je kunt eten en drinken. Vóór het eind van de shift reken je af zodat een volgende gast ook kan genieten van een hapje of een drankje. 

 

WEES SOCIAAL: Iedereen wil weer graag naar een horecagelegenheid. blijf niet te lang op een terras “hangen” met 1 kopje koffie. 

De regels per 1 juni

Restaurants en cafés mogen open, onder voorwaarden:

  • Een maximum van 30 gasten (dus exclusief personeel)
  • Bezoekers moeten reserveren
  • Iedereen houdt 1,5 meter afstand (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen en tweetallen. Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd, daarom kunnen ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen 1,5 meter van elkaar zitten.)
  • In een checkgesprek vooraf tussen ondernemer en gast wordt ingeschat of een bezoek risico’s oplevert

Terrassen

Op terrassen geldt geen maximum aantal personen. Wel moet iedereen aan een tafel zitten en 1,5 meter afstand tot elkaar houden (behalve mensen uit hetzelfde huishouden).

Evenals in de publieke ruimte vindt handhaving van de 1,5 meter plaats vanaf drie personen. In dit geval gebeurt deze handhaving primair door de locatie-eigenaar. Dit laatste is ook van toepassing in de binnenruimte van horecagelegenheden.

 

(Bron: https://www.khn.nl/lobby/khn-lobby/gezondheid/coronavirus)

ZOMAAR

wat suggesties om binnenkort naartoe te gaan