Criteria

Geweldige locatie

Fantastisch personeel

Best kept secret

Intro

Wat maakt een locatie een leuk plekje? Er zijn vaak genoeg redenen te bedenken om iets een leuk plekje te maken. Wat iets een leuk plekje maakt, verschilt gelukkig per persoon. Wij laten je zien hoe de leukste plekjes geselecteerd worden.

Je moet hier een keer geweest zijn?

Er zijn zoveel leukste plekjes waar je zeker een keer geweest moet zijn. Dat park om te wandelen…. Met die leuke speelse wandelpaden en bruggetjes. “Daar moet je een keer zijn geweest” Het zijn die best kept secrets, die hidden gems waar je je vrienden zeker een keer naar toe stuurt.

Dit moet je een keer geprobeerd hebben

Dat nieuwe winkeltje om de hoek… ben jij daar al geweest? Ze hebben daar echt geweldig brood. En…. Dat weten niet veel mensen. Je kunt er ook high tea-en. Dat moet je echt een keer doen”

Dit ga je anderen zeker aanraden

Weet jij nog een leuk restaurant in de buurt? Ken je een leuk hotel in Den Haag? Waar heb jij dat leuke truitje vandaan? Het zijn van die plekken waar je zelf even niet op komt op het moment dat je er naar aan het zoeken bent. Daarom hebben wij ze voor je gevonden en op een rijtje gezet.

Kortom...

Leukste plekjes zijn er in alle soorten en maten. Soms heb je er duidelijke argumenten voor, de andere keer gaat het op gevoel. We luisteren naar onze volgers en houden de locaties in de gaten. Zo komen we samen tot de leukste plekjes van Nederland.