De culinaire reis bij restaurant Dekxels op de Denneweg

RESTAURANT  Dexkels

Denneweg 130, Den Haag> dekxels.nl

Als je gaat eten bij restaurant Dekxels dan weet je van te voren al dat er een leuke avond op je staat te wachten vol met bijzondere gerechten en wijnen. We laten ons dan ook graag adviseren door de eigenaar die vrolijk rondloopt door het restaurant en met iedereen in gesprek gaat, maar ook de bestellingen opneemt.

Samen met zijn beste vriend hebben zij bij diverse toprestaurants gewerkt in Nederland en zijn ze uiteindelijk restaurant Dekxels begonnen met het idee om unieke gerechten te serveren die je nergens anders tegenkomt. Elk seizoen gaan de heren samen zitten om nieuwe gerechten te bedenken, een van de leukste dingen zeggen ze zelf.

Restaurant Dekxels neemt je mee op een culinaire reis met verfijnde gerechten, bijhorende wijnen en een hoop gezelligheid. Trek er dan ook een hele avond voor uit om hier optimaal te genieten! Zelfs de meest kritische gasten zullen zich hier vermaken en genieten van alles wat het restaurant te bieden heeft.

We waren blij verrast met de vele gerechten die we konden proeven, van de lekkerste zalmtataki, schaaldieren, vleesgerechten tot aan de heerlijke desserts. Zo komt de chefkok even uit de keuken om te vragen of alles naar wens is, terwijl hij met een rasp verse truffel over onze coquilles strooit.

Als fijnproever hou je onze pagina regelmatig in de gaten, dit adres mag je niet missen. Hou je van een culinair avondje uit? Dan kunnen we je restaurant zeker aanraden. Ookal zit je in een top restaurant de prijs/kwaliteit is prima in orde. Wel even reserveren van te voren want ze zitten bijna altijd vol. 

Deze diashow vereist JavaScript.

Plaats een reactie