Dit is er in Den Haag te doen op Nieuwjaarsdag

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

2018 Nieuwjaarsduik Scheveningen ANP NIELS WENSTEDT

nieuwjaarsdag den haag scheveningen

Op zoek naar een leuke activiteit in Den Haag of Scheveningen op Nieuwjaarsdag? Wij hebben alle leuke activiteiten, bekende en onbekende, voor je op een rijtje gezet:

Alles bij Satisfaction is huisgemaakt. Maar dan werkelijk ook alles.

Een high tea bij Satisfaction onderscheidt zich van andere, door in plaats van de standaard wraps en scones te serveren, te kiezen voor een heerlijk broodje met onder andere een oude kaas salade en hummus. Het soepje dat geserveerd wordt is, net als enkele andere hapjes, afhankelijk van het seizoen, wat maakt dat je elk seizoen wel minstens één keer kan komen high-tea’en!

Zo hadden wij bijvoorbeeld een heerlijk broodje met stoofvlees, een erwtensoepje en zoetigheid gemaakt met de peren afkomstig uit de Limburgse tuin van Gwen haar ouders.

Alles bij Satisfaction is huisgemaakt, vers en door weinig tot geen toegevoegde suikers cheatday proof. Daarnaast kan er ook goed rekening worden gehouden met allergieën. Een voorbeeld daarvan is de veganistische, glutenvrije appeltaart.

Nieuwjaarsduik Scheveningen

Iedereen kent natuurlijk de Unox Nieuwjaarsduik op Scheveningen. Ook op 1 januari 2020 kan je fris het nieuwe jaar induiken.

Het is ooit als een soort grap met slechts acht man begonnen. Daarna is het door Unox geadopteerd. Sindsdien duiken zo’n 10.000 mensen op 1 januari om 12:00 uur het water in.

Wat kan je verwachten: Veel mensen, kerstmutsen, koud water, kippenvel en na afloop erwtensoep.

Woensdag 1 januari 2020 van 10:30 – 13:00

Insidertip: Een superleuke, alternatieve nieuwjaarsduik:

De Unox Nieuwjaarsduik is een massaal evenement met duizenden bezoekers. Heb je liever iets op kleinere schaal, ga dan naar deze topper: De Nieuwjaarsduik · Georganiseerd door Max Health Club en De Waterreus

Wat kan je verwachten:

  • Er is een DJ om je in de stemming te brengen.
  • Max Health Club verzorgt de warming up
  • Dan gaan we met z’n allen het water in!
  • Daarna heeft De Waterreus een oliebol & prosecco om te toasten op het nieuwe jaar en……… duik daarna in één van de heerlijke jacuzzi’s.

Wat een topbegin van het nieuwe jaar!

Woensdag 1 januari 2020. Toegang gratis. Geopend van 11:30-13:00 uur

Meer info: klik hier 

Nog een tip:
Sleur al je vrienden en familie mee! Als ze niet mee willen doen met de nieuwjaarsduik, dan kunnen ze gewoon bij De Waterreus terecht. Lekker warm plekje om wat lekkers te ontbijten of te lunchen.

Surf ‘m erin

Heb je zin om op een leuke manier het nieuwe jaar te vieren en in te luiden? Doe mee met de New Year’s Surf.

Woensdag 1 januari 2020 van 12:00 – 15:00 uur

12:30 – 13:30 1 uur durende surfsessie (optioneel)

13:45 Nieuwjaarslunch/borrel (lunch en 1 consumptie inbegrepen)

15,-

Aanmelding via het Facebook event; (vol is vol)

Kater van de avond ervoor?

Ben je nog brak van Oudjaarsavond? Is het een latertje geworden? Ben je weer tot het gaatje gegaan? Ga dan voor een GRATIS ontbijtje bij De Maatschappij. Dat is superlief!

Uitslapen verplicht, want het ontbijt staat vanaf 15:00 uur voor je klaar. Ontbijt is gratis. Drankjes betaal je zelf, tippen mag altijd.

Overheerlijke hangover breakfast platter @ Palmette!

Onze vrienden van restaurant Palmette doen op 1 januari om 11 uur de deuren open om je te ontvangen en te proosten op het nieuwe jaar.

Deze dag staat voor velen in het teken van uitbrakken. Bij Palmette kan dat in stijl! Voor 13,50 pp kan je genieten van een mooi ontbijt.

Tussen 11 en 16 uur. Minimaal 2 personen per bestelling. 

Be A SuperHero, doe mee aan de TrashUre Hunt

Begin het nieuwe jaar goed door mee te doen aan de superhelden TrashUre Hunt op het Scheveningse strand.  Een beter milieu begint bij jezelf, help mee om zwerfafval te verzamelen. Op een leuke, ludieke manier voor alle leeftijden!

Meer leuke plekjes ontdekken?

Alle plekjes

Bekijk alle locaties op de kaart. Van lunchroom tot restaurant en van café tot strandpaviljoen!​

Alle events

Wil je nieuwe locaties in Den Haag ontdekken? Bekijk wat er binnenkort op de agenda staat!​

Deze week in Den Haag

Wil je weten wat er vandaag te doen is in Den Haag? Je bent 1 klik verwijderd van iets leuks!

X