⭐De lichtshow op het Binnenhof is terug!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Alles bij Satisfaction is huisgemaakt. Maar dan werkelijk ook alles.

Een high tea bij Satisfaction onderscheidt zich van andere, door in plaats van de standaard wraps en scones te serveren, te kiezen voor een heerlijk broodje met onder andere een oude kaas salade en hummus. Het soepje dat geserveerd wordt is, net als enkele andere hapjes, afhankelijk van het seizoen, wat maakt dat je elk seizoen wel minstens één keer kan komen high-tea’en!

Zo hadden wij bijvoorbeeld een heerlijk broodje met stoofvlees, een erwtensoepje en zoetigheid gemaakt met de peren afkomstig uit de Limburgse tuin van Gwen haar ouders.

Alles bij Satisfaction is huisgemaakt, vers en door weinig tot geen toegevoegde suikers cheatday proof. Daarnaast kan er ook goed rekening worden gehouden met allergieën. Een voorbeeld daarvan is de veganistische, glutenvrije appeltaart.

THE HAGUE HIGHLIGHTS

Heb je vorig jaar de lichtshow op het Binnenhof gezien? Er werd met lasers en beamers op de Ridderzaal een korte film geprojecteerd. Schitterend om te zien! En nu is de lichtshow op het Binnenhof weer terug!

De organisatie noemt dit evenement in goed Nederlands “The Hague Highlights”, maar gelijk hebben ze. Dit lichtspektakel is van internationale allure. Echt een “must see”.

Tweede projectie

En….dit jaar is er een tweede projectie! Op de gevel van het Mauritshuis wordt een interactieve lichtprojectie weergegeven. Vanaf de kades rondom de Hofvijver kun je deze het beste bekijken. 

Wanneer

Van 28 november tot 21 december, Elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond tussen 18:00 – 22:00 uur.

Doorlopende voorstelling, toegang gratis.

Meer leuke plekjes ontdekken?

Alle plekjes

Bekijk alle locaties op de kaart. Van lunchroom tot restaurant en van café tot strandpaviljoen!​

Alle events

Wil je nieuwe locaties in Den Haag ontdekken? Bekijk wat er binnenkort op de agenda staat!​

Deze week in Den Haag

Wil je weten wat er vandaag te doen is in Den Haag? Je bent 1 klik verwijderd van iets leuks!

X