Na Amsterdam en Rotterdam nu ook Foodhallen Den Haag!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Het wordt steeds leuker in de Haagsche Bluf. Als winkelgebied liep het nooit storm, maar na een ingrijpende verbouwing is er nu leven in de brouwerij! Zo opende vorige maand Loetje hier zijn Haagse vestiging. En nu zijn de Foodhallen ook gearriveerd. Yes!!!

Na Amsterdam en Rotterdam heeft Foodhallen® zijn derde locatie geopend in Den Haag. Nederlands eerste en bekendste indoor food market trekt met 12 foodstands en twee bars in de Haagsche Bluf. Daar verzamelt Foodhallen het allerlekkerste van de hofstad. Van barbecueburgers tot authentieke falafel.

Het beste van de hofstad
Lokale favorieten en een paar nieuwe gezichten betrekken de 12 stands van Foodhallen Den Haag; 11 vaste concepten en de gebruikelijke pop-up stand. Zo claimt het bekende Vietstreet zijn plekje met Vietnamese streetfood,  richt Dim DimSum zich op de Chinese tak van ’t Aziatische streetfood. Waar Samurice dan weer à la minute verse sushi rolt voor de vliegensvlugge trek. Holy Falafel serveert authentieke Israëlische falafel in verse pita’s. En bij CeeCee’s Chicken & Chips wordt chicken wing tot chicken salad met huisgemaakte chips gecombineerd.

In de Haagsche Bluf verzamelt Foodhallen het allerlekkerste van de hofstad. Van barbecueburgers tot authentieke falafel.

Het 40 jaar oude Bistro-Mer komt met een nieuw seafoodconcept: Bar Pêche.
BBQ-koning Jord Althuizen gooit in Den Haag zijn bekende burgers op de grill.
Ook vinden zowel Renato’s Osteria als Renato’s Pizzeria hun weg naar de Haagsche Bluf. Daar geniet iedereen van authentieke Italiaanse pizza en pasta.
En als dessert? The Sweet Spot sluit elke dag passend af met ambachtelijke patisserie of een kaasplankje.
2 andere stands worden op een later moment aangekondigd.

Een vaasje Haagsche Bluf
Naast lokale happen schenken de bartenders ook uit eigen stad. Zo ontwikkelde Foodhallen samen met Kompaan een exclusief ‘Haagsche Bluf’ biertje voor de locatie in Den Haag. Het is een frisse, makkelijk doordrinkbare en licht gehopte Pale Ale die tijdens de lagering ‘gedryhopt’ wordt met ’t fruitige Mosaic hop. Heel veel woorden; simpelweg een heerlijk Haags biertje. Naast dit speciaalbier keren ook de bekende dorstlessers van Foodhallen weer terug op het menu van de centrale en gin&tonic-bar.

Design
Het design is gebaseerd op beroemde pleinen in Europese hoofdsteden – plekken waar mensen zich verzamelen en verspreiden. Zo is het interieur deels opgebouwd uit natuursteen en weerspiegeld de kleine bar op de eerste verdieping de architectuur van een fontein. In het hart van ‘t “plein” ligt de centrale bar.

De mooie Foodhallen achter de duinen is vanaf vandaag (17 okt.) geopend. En oh, oh, wat smaakt dat goed. Al dat lekkers vieren? Dat kan op 2 & 3 november. Het hele weekend swingen foodies richting hun snack op de live muziek. En wie aan de main bar een drankje bestelt, ontvangt op 2 & 3 november een goodiebag. Op = op.

 

Foodhallen Den Haag | Haagsche Bluf 40

Openingstijden: 
Zondag – donderdag
12:00 – 23:00
Vrijdag – Zaterdag
12:00 – 01:00

Meer leuke plekjes ontdekken?

De plekjes, activiteiten en wat er vandaag te doen is bij de Leukste Plekjes in Den Haag vind je hier.

Meer leuke plekjes ontdekken?

Alle plekjes

Bekijk alle locaties op de kaart. Van lunchroom tot restaurant en van café tot strandpaviljoen!​

Alle events

Wil je nieuwe locaties in Den Haag ontdekken? Bekijk wat er binnenkort op de agenda staat!​

Deze week in Den Haag

Wil je weten wat er vandaag te doen is in Den Haag? Je bent 1 klik verwijderd van iets leuks!

X