The Cheesecake Company. Dé plek voor een bak koffie met cheesecake of andere Amerikaanse specialiteit naar keuze!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Aan de Torenstraat bevindt zich een waar paradijsje voor taartfanaten: The Cheesecake Company. Dé plek voor een bak koffie met cheesecake of een andere Amerikaanse specialiteit!

Kleurrijke keuzes 

Een blik op de vitrine en je bent verkocht, wat een kleurenpracht! De verschillende smaken cheesecakes staan aanlokkelijk uitgestald. Er is voor ieder wat wils: van traditionele fruitsmaken tot spannende smaakinnovaties gebaseerd op de laatste trends. Afhankelijk van je smaak kan je bijvoorbeeld kiezen voor een punt frisse ‘blueberry-lemon’ of een romige ‘Charlie Brown’ cheesecake, met pindakaas en chocolade. Daarnaast zijn er nog tal van andere Amerikaanse zoetigheden zoals carrotcake of shortbread. Kiezen is dus niet bepaald ‘a piece of cake’. Een punt cheesecake kost zo’n 4€. Heerlijk met koffie, warme chocolademelk of limonade.

Van Amerikaanse chef naar Haagse taartkoningin  

Eigenaresse Rebecca was jarenlang chefkok in Amerika. Toen de liefde haar naar Nederland bracht begon ze een restaurant waar ze ook huisgemaakte cheesecake serveerde. Al snel kwamen mensen speciaal voor de cheesecake naar haar restaurant. Daarom besloot Rebecca zich helemaal aan deze Amerikaanse specialiteit te wijden. Dat doet ze met oog voor kwaliteit en smaak: alle cheesecakes worden met veel liefde en verse roomkaas gemaakt. Het gebruik van roomkaas vormt ook het grootse verschil met de Nederlandse kwarktaart, die zal je bij Rebecca niet tegenkomen: ‘You can’t Dutch this’ ligt ze toe. Wel maakt ze cheesecakes met een Nederlandse ‘touch’ zoals bitterkoekjes en stroopwafels. Zelf een nieuwe smaak in gedachten? Laat het Rebecca weten, ze staat altijd open voor nieuwe ideeën!

Bruidstaarten en geboortetaarten

Aan de Torenstraat kan je dagelijks genieten van een punt taart. Maar ook als je gaat trouwen of een kindje verwacht kun je bij de Cheesecake company terecht. Rebecca helpt je graag aan jouw ideale bruidstaart of ‘gender reveal cake’. Dat wordt smullen!

Rosa

Rosa

Ik ben gek op alles wat met eten te maken heeft. De geschiedenis ervan, de herkomst, de voedingswaarde, de techniek erachter en natuurlijk de smaak! Het leukst vind ik om elke dag wat nieuws te proeven. Ik kook of bestel daarom zelden twee keer hetzelfde. Naast eten ben ik gek op schrijven en heel nieuwsgierig. Deze eigenschappen komen goed van pas in mijn baan als redacteur-onderzoeker voeding bij de Consumentenbond. Als hobby maak ik bonbons, liefst met pure chocolade!

Meer leuke plekjes ontdekken?

Alle plekjes

Bekijk alle locaties op de kaart. Van lunchroom tot restaurant en van café tot strandpaviljoen!​

Alle events

Wil je nieuwe locaties in Den Haag ontdekken? Bekijk wat er binnenkort op de agenda staat!​

Deze week in Den Haag

Wil je weten wat er vandaag te doen is in Den Haag? Je bent 1 klik verwijderd van iets leuks!

X