Geniet bij Friet District op en top van jouw ultieme cheat day!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Bij het Friet District, verstopt in het historische Hofkwartier aan de Prinsestraat, wordt dagelijks de lekkerste friet van Den Haag bereid. Door de gunstige ligging ten opzichte van Paleis Noordeinde zien wij het al helemaal voor ons hoe we van de zomer genieten van ons afgehaalde bakje friet op een bankje in de Paleistuinen. Maar ook bij het gezellige en hippe Friet District binnen smaken de goudbruine, met schil gefrituurde aardappelreepjes meer dan prima!

Friet District is meer dan alleen maar friet!

Een frietje met…

De frieten (of is het toch patat?) worden geserveerd met zelfgemaakte, glutenvrije, sauzen zoals truffelmayonaise, citroenmayonaise of een smaakvolle pindasaus. Ook de keuze aan snacks is ruim en toch net even anders dan het afhaaltentje op de hoek. Vooral de kaaskroket viel erg in de smaak! Om nog maar niet te spreken over de rijkelijk belegde kipburger. Interessant weetje; al het vlees dat zij serveren is halal.

Een familiebedrijf met passie!

Vader, moeder en zoon spannen zich 7 dagen in de week in om hun gasten te voorzien van een smakelijke makkelijke hap. Of je dit nu opeet aan een tafeltje in het restaurant, komt afhalen of laat bezorgen, alles wordt met passie klaargemaakt. Bestel er 1 van de 11 smaken Fritz dranken bij en wanneer je nog een plekje over hebt een van Italiaans ijs gemaakte milkshake, en je cheat day is helemaal geslaagd!

Meer leuke plekjes ontdekken?

De plekjes, activiteiten en wat er vandaag te doen is bij de Leukste Plekjes in Den Haag vind je hier.

Meer leuke plekjes ontdekken?

Alle plekjes

Bekijk alle locaties op de kaart. Van lunchroom tot restaurant en van café tot strandpaviljoen!​

Alle events

Wil je nieuwe locaties in Den Haag ontdekken? Bekijk wat er binnenkort op de agenda staat!​

Deze week in Den Haag

Wil je weten wat er vandaag te doen is in Den Haag? Je bent 1 klik verwijderd van iets leuks!

X