Je gaat bij Grand Central Food Market bijna hopen dat je trein vertraging heeft…

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

In de stationshal van Den Haag centraal vind je op de 1e verdieping de Grand Central Food Market. Daar kun je je lekker installeren op een van de bankjes, of plaats nemen aan de bar of tafeltjes aan het raam. Ideaal om onder het genot van een hapje en een drankje bij te komen van een drukke werkdag, terwijl je uitkijkt op de levendige stationshal. Er is voor ieder wat wils, van heerlijke burgers en biefstuk tot fish & chips en pasta met huisgemaakte pesto. 

 

Ideaal om onder het genot van een hapje en een drankje bij te komen van een drukke werkdag…

Borrelen en dineren

Als je voor de burgers of fish & chips gaat hoef je niet bang te zijn met honger naar huis te gaan. Je krijgt prima porties. Zo zijn de burgers op een broodje 180 gram en krijg je er een heerlijke portie friet met huisgemaakte mayo bij. Ben je niet zo’n grote eter of heb je even niet zoveel honger? Dan kun je ook kiezen voor een losse burger nemen (110 gram) of salade. Of neem een borrelhapje. Want borrelen kan je hier ook! Je kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment aan mooie wijnen en bieren. We proefden een heerlijke volle Chardonnay Reserva en een fris Weizenbiertje.

Voor de zoetekauw

Naast heerlijke hartige gerechten als burgers, tosti’s, pasta’s, club-sandwiches en gefrituurde vis, komt ook de zoetekauw hier aan zijn trekken. Om je koffie of thee te vergezellen kun je bijvoorbeeld huisgemaakte appeltaart, boterkoek met kaneel of brownie bestellen. 

Mooie inrichting en gemoedelijke sfeer

De inrichting is gezellig en industrieel-modern. Ook staat het vol met verwijzingen naar de heerlijke gerechten; zo staan er potten vol ingelegde groente en hangen de gedroogde hammen aan het plafond. Op een van de glazen wanden staat heel toepasselijk de tekst “we nemen een treintje later”. Of twee. Want je zit hier helemaal prima! Je gaat bijna hopen dat je trein vertraging heeft…

Meer leuke plekjes ontdekken?

De plekjes, activiteiten en wat er vandaag te doen is bij de Leukste Plekjes in Den Haag vind je hier.

Meer leuke plekjes ontdekken?

Alle plekjes

Bekijk alle locaties op de kaart. Van lunchroom tot restaurant en van café tot strandpaviljoen!​

Alle events

Wil je nieuwe locaties in Den Haag ontdekken? Bekijk wat er binnenkort op de agenda staat!​

Deze week in Den Haag

Wil je weten wat er vandaag te doen is in Den Haag? Je bent 1 klik verwijderd van iets leuks!

X