Italiaanse gastvrijheid bij Pastanini

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Dit Italiaanse, eigentijdse en vooral sfeervolle restaurant weet een bijzonder gevoel bij ons op te wekken. De liefde voor Italië vind je namelijk tot in de kleinste details terug. Al bij binnenkomst worden we blij verrast door de échte Italiaanse koks die pizza’s maken in de open keuken. De authentieke houtskooloven valt direct op, je mag dus zeker wat verwachten van dit restaurant! 

Italiaanse gastvrijheid 

Het is gezellig druk en we worden door de vriendelijke gastvrouw naar onze tafel gebracht. Een goed voorbeeld van gastvrijheid is dat je als gast een gevoel van thuiskomen krijgt bij een bezoek aan dit restaurant. Bij het bekijken van de menukaart valt meteen op dat er een hoop keuze is in pizza’s, een apart stuk voor de vega liefhebber kunnen we dan ook erg waarderen.

Bruschetta’s, risotto en Baciami pizza’s 

Onder het genot van een mooi glas wijn genieten we van onze bruschetta’s. We maken de keus om de risotto van de dag te bestellen, samen met een pizza Baciami Prima. Een voor ons nog onbekende pizza, maar zeker enorm lekker! Ook de risotto is perfect bereid. Zoals we al eerder schreven mag je best wel wat verwachten met al de Italiaanse koks in de keuken. Pastanini maakt deze verwachting echter meer dan waar!

Pastanini, de plek om samen Italiaans te genieten! 

Onze conclusie is dat je hier met vrienden, familie of gewoon in je eentje een hele gezellige en smaakvolle avond kan hebben. Je ontmoet gezellige mensen aan de bar, de bediening is enorm gastvrij en bovendien behulpzaam. Wij komen dan ook zeker terug, en kunnen dit adres meer dan aanbevelen.

Anne

Anne

Ik ben Anne, freelancer, een 26 jarige Brabantse Hagenees met een voorliefde voor beeld en tekst. Schrijven, schrijven en nog eens schrijven. Vroeger hele dagboeken vol, nu artikelen, blogs en reviews. Over mode, relaties, lekker eten en drinken op de allerleukste plekjes of over een mooie stad. Content creëren is key en dat doet ik met liefde!

Meer leuke plekjes ontdekken?

Alle plekjes

Bekijk alle locaties op de kaart. Van lunchroom tot restaurant en van café tot strandpaviljoen!​

Alle events

Wil je nieuwe locaties in Den Haag ontdekken? Bekijk wat er binnenkort op de agenda staat!​

Deze week in Den Haag

Wil je weten wat er vandaag te doen is in Den Haag? Je bent 1 klik verwijderd van iets leuks!

X