Kom ook genieten van een heerlijke gluten-, lactose- of suikervrije lunch, taart of high tea bij Bittersweetz

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

In het gezelligste straatje van de binnenstad Den Haag vind je een lunchroom die zich helemaal heeft toegewijd aan het concept van gezond eten. En met lekker weer is ook nog eens goed vertoeven op het terras bij BitterSweetz!

Perfect voor mensen die een voedselallergie hebben

Voor ieder wat wils

Geen gluten, lactose of suiker? Hier zit je goed! Maar ook voor een home made High Tea, heerlijke broodjes zalm, tonijn, carpaccio of kipfilet en verse sappen ben je hier aan het goede adres. Van een gezond ontbijt als de Acai Bowl, tot een Kurkuma latte voor de echte liefhebber. Als vleeseter viel de keuze op de Burger met Sweet Potato van op de foto, dit was verassend lekker en vlees mis je absoluut niet!

Gezelligheid kent geen tijd!

Erg gezellig en leuk om hier te lunchen, we maken kennis met de vriendelijke eigenaresse die met liefde over haar gerechten praat. Dit vinden we ook terug in de kleinste details van de lunchroom en het eten. Achterin de zaak staat een reeks boeken die je kunt lezen en zelfs mag lenen wanneer je een ander boek ervoor terug zet. Zeer gezamenlijk en erg leuk om hier met een groepje vrienden of familie te lunchen.

Perfect voor mensen die een voedselallergie hebben

Of je nu glutenvrij, lactosevrij, geraffineerde suikervrij en/of vegan wil eten of kampt met een (andere) voedselallergie, hier doen ze echt hun best om de perfecte maaltijd voor je samen te stellen! 

Onze conclusie

Deze bijzondere lunchroom vind je in de Oude Molstraat 28a en is zeker een bezoekje waard. Ben je juist totaal niet bekend met de vegan friendly gerechten van Bittersweetz en denk je bij lactose vrij eten alleen maar in vraagtekens? Probeer het hier uit en geloof ons, je krijgt zeker geen spijt! 

Meer leuke plekjes ontdekken?

De plekjes, activiteiten en wat er vandaag te doen is bij de Leukste Plekjes in Den Haag vind je hier.

Meer leuke plekjes ontdekken?

Alle plekjes

Bekijk alle locaties op de kaart. Van lunchroom tot restaurant en van café tot strandpaviljoen!​

Alle events

Wil je nieuwe locaties in Den Haag ontdekken? Bekijk wat er binnenkort op de agenda staat!​

Deze week in Den Haag

Wil je weten wat er vandaag te doen is in Den Haag? Je bent 1 klik verwijderd van iets leuks!

X