Een van onze nieuwe vrijmibo-favorieten: Milú

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Wij liepen de laatste jaren met een boog om de immer opgebroken Driehoekjes heen, maar nu dat klaar is, zien wij Milù als één van de stadtips voor een goed terras aankomende zomer. Uit de wind en met een kaart waar je van blijft snoepen of het nu lunch, borrel of diner is. Tijd voor een nieuwe kennismaking!

Geniet van vele bieren, wijnen, cocktails en een gevarieerde lunch, borrel of diner.

Stijlvol en levendig

De ruimte is groot en hip/stijlvol ingericht, alsof je zo de Sissy-Boy Homeland in wandelt. De tafels staan vrij dicht op elkaar en je kan zowel hoog als laag zitten. Het is er gezellig druk, lekker veel reuring en vanuit elke hoek heb je goed zicht over de zaak en de kleine bar. Dat maakt het ideaal voor wat flirtende blikken over en weer, als je daarop zit te wachten natuurlijk. Met een groepje vrienden in een booth, voelt het juist weer heel privé. Knap gedaan.

Lekker volknallen die tafel

Dan de kaart, daar is ook over nagedacht, want er is echt voor ieder wat wils. Van fingerfood naast een fijne gin-tonic tot fijne voorgerechtjes en hoofdgerechten to share. Leuk met een groepje, want je laat gewoon lekker de tafel volknallen met heerlijke smaakcombinaties.

De hardlopers op de kaart, zo wordt ons verteld door de enthousiaste en spontane bediening zijn de dragonroll met garnaal en de kimchi quesadilla. Wablief? Ja, een kimchi quesadilla. Alleen al voor de naam bestellen we ‘m en dat is maar goed ook. Een rijke laag gesmolten kaas botst naar hartenlust met de zachtzure en pittige gefermenteerde Chinese kool. Het knapperige deeg maakt het helemaal af. We bestempelen ‘m tot omfietsgerecht, dat zegt genoeg. De hoofdgerechten van zalm met mangochutney en geitenkaassalade met za’atar zijn niet zo hemelbestormend lekker als de quesadilla, maar evengoed heerlijk.

Wil je binnen zitten of buiten?

Het (verwarmde) terras, nu al populair bij het nicotine-afhankelijke deel van de bezoekers, belooft een mooie zomer en op vrijdag gaan de tafels aan de kant voor een dansje.

Wat verder ter tafel kwam

Waar gaan we voor terug: Cocktailnight! Op woensdag kost een cocktail € 5,- (met uitzondering van de specials, die kosten € 7,50, maar dan nog). We zien heel wat kleurrijke combinaties voorbijkomen.

Wij kozen voor deze Cinnamon Senses met huisgetrokken kaneelwodka, lime en chili. Niet zo’n schreeuwerige alcoholische klap in het gezicht, maar subtiel en smaakvol, om warm van te worden.

Insiderstip: Elke laatste maandag van de maand is er in de bovenkamer een pubquiz die inmiddels behoorlijk uit z’n jasje is gegroeid. Reserveren noodzakelijk, gezelligheid gegarandeerd.

Goed geregeld: Bij vermelding van niet zo alledaagse soja-allergie, wordt meteen een kaart aangerukt met alle allergieën en de gerechten die je wel/niet kan eten. Heel klantvriendelijk en garantie voor een zorgeloos diner, dat is heel wat waard.

Conclusie

We hebben er een nieuw fijn adres bij, al is het alleen al voor die cocktail en quesadilla!

Meer leuke plekjes ontdekken?

De plekjes, activiteiten en wat er vandaag te doen is bij de Leukste Plekjes in Den Haag vind je hier.

Meer leuke plekjes ontdekken?

Alle plekjes

Bekijk alle locaties op de kaart. Van lunchroom tot restaurant en van café tot strandpaviljoen!​

Alle events

Wil je nieuwe locaties in Den Haag ontdekken? Bekijk wat er binnenkort op de agenda staat!​

Deze week in Den Haag

Wil je weten wat er vandaag te doen is in Den Haag? Je bent 1 klik verwijderd van iets leuks!

X