Waan je in een urban jungle, gevuld met palmbladeren en exotische dieren bij Palmette

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

In deze urban jungle, waar palmbladeren en exotische dieren het decor vormen en waar swingende muziek uit de speakers komt, waan je je even in een andere wereld. Restaurant Palmette is de plek in Den Haag waar de elegante Franse keuken in aanraking komt met avontuurlijke invloeden van buitenaf. Deze gouden combinatie komt heel mooi naar voren in het chefs menu – dat verkrijgbaar is vanaf 3 tot maar liefst 6 gangen – wat een aangename verrassing is en je redt van keuzestress.

Palmette, een Frans internationaal restaurant

Gepassioneerd vakmanschap

Als in een parade verlaten de mooiste creaties de keuken om vervolgens één voor één hun weg naar tafel te vinden. Elke gang wordt begeleid door een bijpassende wijn. Terwijl de eigenaar je alles vertelt over de wijn en zijn herkomst kan je niet anders dan aandachtig luisteren, naar de mooie verhalen die vol passie verteld worden.

De menukaart

Hier kom je om te genieten van een stuk sous vide gegaarde roodbaars met gepofte quinoa of een jackfruit rendang verstopt onder een hard shell taco, maar ook van linguine van snijboon en een stukje perfect gebakken eendenborst. Maar vergis je niet, ook voor een vegan smoothiebowl of een morning cocktail ben je bij Palmette aan het juiste adres – Bloody Mary anyone?

Tot slot

Tegenover de Hofvijver vind je de plek om te ontsnappen aan de waan van de dag en de drukte van de stad. Bij Palmette kun je met vrienden, een nieuwe vlam maar ook prima alleen genieten van een kopje koffie met een stukje chocoladetaart, een Aziatische veggie bowl met sobanoedels of uitpakken met het menu van de chef! Als de bijzondere gerechten ons nog niet genoeg hadden gecharmeerd, dan zijn het wel de gastvrijheid, ontspannen sfeer en het enthousiasme van de bediening die ons hebben overtuigd dat dit niet de laatste keer is dat wij binnenstappen bij Palmette. We raden je zeker aan om ook eens langs te gaan om een ochtend, middag of avond te genieten van deze mooie plek midden in de stad. 

Palmette bevindt zich op de Plaats in Den Haag

Een super fijn plein wat de Plaats is genoemd. Je vind hier allerlei andere Leuke Plekken om te lunchen, borrelen of gezellig te dineren. Overdag kun je er trouwens ook goed winkelen, de prachtige winkelstraat Het Noordeinde ligt namelijk vlak naast de Plaats.

Meer leuke plekjes ontdekken?

De plekjes, activiteiten en wat er vandaag te doen is bij de Leukste Plekjes in Den Haag vind je hier.

Meer leuke plekjes ontdekken?

Alle plekjes

Bekijk alle locaties op de kaart. Van lunchroom tot restaurant en van café tot strandpaviljoen!​

Alle events

Wil je nieuwe locaties in Den Haag ontdekken? Bekijk wat er binnenkort op de agenda staat!​

Deze week in Den Haag

Wil je weten wat er vandaag te doen is in Den Haag? Je bent 1 klik verwijderd van iets leuks!

X