Satisfaction – Get this parTEA started

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Alles bij Satisfaction is huisgemaakt. Maar dan werkelijk ook alles.

Een high tea bij Satisfaction onderscheidt zich van andere, door in plaats van de standaard wraps en scones te serveren, te kiezen voor een heerlijk broodje met onder andere een oude kaas salade en hummus. Het soepje dat geserveerd wordt is, net als enkele andere hapjes, afhankelijk van het seizoen, wat maakt dat je elk seizoen wel minstens één keer kan komen high-tea’en!

Zo hadden wij bijvoorbeeld een heerlijk broodje met stoofvlees, een erwtensoepje en zoetigheid gemaakt met de peren afkomstig uit de Limburgse tuin van Gwen haar ouders.

Alles bij Satisfaction is huisgemaakt, vers en door weinig tot geen toegevoegde suikers cheatday proof. Daarnaast kan er ook goed rekening worden gehouden met allergieën. Een voorbeeld daarvan is de veganistische, glutenvrije appeltaart.

KOFFIE & HIGH-TEA BIJ BRAM & GWEN

Afgelopen weekend werden wij door Bram en Gwen, de trotse eigenaren van Satisfaction, uitgenodigd voor een heerlijke high tea. Satisfaction is sinds juni 2019 geopend in de Reinkenstraat en kent nu al een hoop terugkerende gasten.

Dat de koffie lekker is wisten we al, maar de high tea die zij sinds enkele dagen aanbieden is een geweldige meerwaarde! Voor mij is een high tea dé manier om gezellig even bij te kletsen, waarbij Satisfaction de kleur- en geurrijke verse thee van Betjeman & Barton serveert. 

Alles bij Satisfaction is huisgemaakt. Maar dan ook echt alles..

Een high tea bij Satisfaction onderscheidt zich van andere. Door in plaats van de standaard wraps en scones te serveren, te kiezen voor een heerlijk broodje met onder andere een oude kaas salade en hummus. Het soepje dat geserveerd wordt is, net als enkele andere hapjes, afhankelijk van het seizoen, wat maakt dat je elk seizoen wel minstens één keer kan komen high-tea’en! Zo hadden wij bijvoorbeeld een heerlijk broodje met stoofvlees, een erwtensoepje en zoetigheid gemaakt met de peren afkomstig uit de Limburgse tuin van Gwen haar ouders. Alles bij Satisfaction is huisgemaakt, vers en door weinig tot geen toegevoegde suikers cheatday proof. Daarnaast kan er ook goed rekening worden gehouden met allergieën. Een voorbeeld daarvan is de veganistische, glutenvrije appeltaart.

Door de fijne en ontspannen sfeer kan je heerlijk de tijd nemen, en dat is voor zo’n smaakvolle high tea ook nodig. De mooie samenstelling aan hartige en zoete hapjes, gepresenteerd op een robuuste houten etagère, was precies goed. We gingen namelijk met een vol en zeer voldaan gevoel naar huis, zonder dat het eten ons is gaan tegenstaan. En bij Satisfaction? Bleven ze achter met een lege etagère en hopelijk een trots gevoel op wat ze in een korte tijd hebben weten op te bouwen. Gedurende de middag liep de zaak namelijk steeds voller en werd ons duidelijk dat een hoop buurtbewoners deze gezellige spot al weten te vinden!

Voor de high tea betaal je 20,- per persoon. Satisfaction is op ma-woe-do-vrij-zat geopend van 09:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 17:00. De heerlijke taarten, waarvan een selectie te proeven is bij de high tea, zijn tevens te bestellen als gehele taart en daarnaast is het ook mogelijk om je bruidstaart te laten maken bij Satisfaction.

Een kleine impressie

Van onze high-tea...

Meer leuke plekjes ontdekken?

Alle plekjes

Bekijk alle locaties op de kaart. Van lunchroom tot restaurant en van café tot strandpaviljoen!​

Alle events

Wil je nieuwe locaties in Den Haag ontdekken? Bekijk wat er binnenkort op de agenda staat!​

Deze week in Den Haag

Wil je weten wat er vandaag te doen is in Den Haag? Je bent 1 klik verwijderd van iets leuks!

X