Theehuis De Nijkamphoeve: gezellige ontmoetingsplek in het groen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Op de kruising van de Dedemsvaartweg en de Escamplaan ligt, verscholen in het groen, Theehuis De Nijkamphoeve. Deze gezellige plek hoort bij de gelijknamige buurtboerderij, en wordt geheel gerund door vrijwilligers.

Uiteraard kun je er terecht voor een lekkere kop thee, maar ook voor een ontspannen lunch, of een heerlijk stuk huisgemaakte taart. En dat alles voor een heel schappelijk prijsje.

Een leuke plek voor zowel volwassenen als kinderen!

Bij mooi weer kun je lekker relaxen en ontspannen bijbabbelen op het terras dat uitzicht biedt op de kruidentuin, knuffelweide en konijnenren. Doe dit vooral onder het genot van een verse muntthee of een cappuccino. Het wordt je wel moeilijk gemaakt daar geen versnapering bij te nemen, want vaak staat de huisgemaakte taart al in de vitrine te pronken.
Zoals limoen meringuetaart, chocoladeroomtaart of  kersen-kwarktaart. Aan de kids is natuurlijk ook gedacht: na een middag rondrennen en dieren bewonderen en aaien maak je ze uiteraard extra blij met een pannenkoek, ijsje, een lekker appelsapje of glaasje limonade.

De kaart biedt ook lekkere hartige gerechten zoals diverse tosti’s, een panini brie, of – heerlijk gewoon  – een broodje ham of kaas. In het theehuis kun je ook producten van de boerderij kopen zoals eieren en honing. Afhankelijk van het seizoen vind je er ook (onbespoten) groente en fruit uit de nabij gelegen moestuintjes. 

Dankzij de hartelijke gastvrouwen- en heren van het theehuis, die voor een warme ontvangst garant staan, en de mooie omgeving is dit theehuis absoluut een aanrader. Met een bezoekje steun je ook gelijk de buurtboerderij, ook die wordt helemaal door vrijwilligers gerund. Meer informatie, het laatste nieuws en de agenda vol leuke activiteiten vind je op www.nijkamphoeve.nl. Of volg de Facebookpagina.

 

Openingstijden theehuis:

  • April t/m oktober: woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.30 uur.
  • November t/m maart: in het weekend van 12.00 tot 15.30 uur.

Meer leuke plekjes ontdekken?

Alle plekjes

Bekijk alle locaties op de kaart. Van lunchroom tot restaurant en van café tot strandpaviljoen!​

Alle events

Wil je nieuwe locaties in Den Haag ontdekken? Bekijk wat er binnenkort op de agenda staat!​

Deze week in Den Haag

Wil je weten wat er vandaag te doen is in Den Haag? Je bent 1 klik verwijderd van iets leuks!

X