coast_fish-leukste_plekjes

Goed nieuws! Vanaf nu hoef je niet meer af te reizen naar de haven van Scheveningen!

Fan van verse vis? Goed nieuws! Vanaf nu hoef je niet meer af te reizen naar de haven van Scheveningen, maar haal jij je verse vis gewoon in hartje centrum. Sinds april 2018 is de hippe viszaak Coast Fish gevestigd in het mooie hoekpand aan de Prinsestraat 62.

De producten van eigenaar Marco van der Made zijn nét even anders dan bij de standaard viswinkel. Naast natuurlijk de verse- en gebakken vis, schaal- en schelpdieren zijn er tal van andere overheerlijke specialiteiten. Zo verkopen ze kroketjes met zalm of garnalen, vissalades en kant-en-klaar maaltijden die je thuis in de oven opwarmt. De ‘signature dish’ is toch wel de zelfgemaakte visburger die geserveerd wordt op een zeewierbroodje van Lekker Brood. In het weekend heeft Coast Fish de ‘Lobster Saturday’: tegen de dagprijs geniet je van een streetstyle gegrilde halve kreeft met salade. De producten worden dagelijks vers bereid, en dat proef je!

In deze zaak vinden ze duurzaamheid belangrijk. De vis komt voornamelijk uit Scheveningen, wordt op een duurzame manier gevangen en de vangst is seizoensgebonden. Dit betekent veel wisselende soorten vis op het menu én een speciale dagprijs. Ook aan de wijnen, biertjes en frisdranken wordt aandacht besteed: deze zijn bijna allemaal biologisch. En dat is nog niet alles: zelfs al het verpakkingsmateriaal is biologisch afbreekbaar en dus veel beter voor het milieu!

De producten van Coast Fish zijn niet alleen in de winkel te krijgen, want de zaak is ook te vinden op verschillende foodfestivals. Uiteraard zullen zij tijdens de Home Made Market Vlaggetjesdag op zondag  17 juni aanwezig zijn met een haringkar en bijzondere visspecialiteiten zoals oesters met Gin!

Coast Fish (Den Haag centrum)
Prinsestraat 62, 
2513 CE Den Haag

Openingstijden:

dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 19:00 uur
maandag & zondag van 12:00 tot 18:00 uur

Wil je meer weten over Coast Fish, kijk dan op Facebook.nl/CoastFishDenHaag

 

Plaats een reactie