Laat je betoveren door het vegetarische restaurant De Vegetarische Slager!

RESTAURANT  De Vegetarische Slager 

Hooikade 4, Den Haag> devegetarischeslager.nl

 

RGa je uiteten en wil je iets bijzonders, iets waar veel mensen enorm enthousiast over zijn? Dan is Restaurant De Vleesch Lobby van De Vegetarische Slager een goede optie! Laat je niet afschrikken als vleesliefhebber, sterker nog… juist als vleesliefhebber moet je hier eens gaan eten!

We kunnen je garanderen dat er een wereld voor je open gaat! Hamburgers, stoofvleesch, sate’s: ze hebben zo’n beetje alles wat je mag verwachten van een goed restaurant, maar hier is alles vegetarisch, een groot deel zelfs vegan. Na jaren experimenten met gerechten is het ze gelukt het structuur en de smaak identiek te maken aan echt vlees en vis.

Eten bij De Vleesch Lobby is een beleving op zich. Alles wat we hebben geproefd is buitengewoon lekker en smaakvol. Wel even reserveren want veel mensen weten niet dat deze hotspot regelmatig vol zit in de avond. Er wordt veel over gepraat, dit is een ware hotspot! Wat ook besproken mag worden is het team van koks en bediening, wat zijn ze hier enthousiast en gastvrij! Het leuke is ook dat hun enthousiasme overslaat op de gasten en op ons, een leuke avond is hier dan eigenlijk al vanzelfsprekend.

Wijnliefhebbers kunnen hier ook hun hart ophalen. Laat je adviseren welke wijn bij welk restaurant past en er staat een culinaire reis voor je klaar. Genieten van al dat lekkers, mooie gerechten, wijnen, desserts en nog verantwoord ook! Dit restaurant raden we zeker aan!

Plaats een reactie