Cucina & Bar Donna

Italiaans

Gastvrij

Pasta

Pizza

Cucina & Bar Donna

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

8:30 - 20:00

8:30 - 20:00

8:30 - 20:00

8:30 - 20:00

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

8:30 - 20:00

Gesloten

Gesloten

over ons

In Cucina & Bar Donna wordt een ode gebracht aan de Italiaanse gastvrijheid. Van ’s ochtends vroeg tot laat op de avond kom je hier over de vloer voor klassiekers uit het land van pizza, pasta, wijn en goede koffie. Cucina & Bar Donna. Deze zaak is ideaal voor een zakelijke lunch, maar ook lekker dineren met familie kan hier uitstekend. “All-day menu with the finest Italian dishes and drinks” noemen ze het zelf. En terecht! De aankleding met o.a. een mooie wijnkast, open pizzaoven, grote planten en nieuwe meubels geven de zaak een warme uitstraling. Helemaal gaaf is dat de ruimte helemaal open is waardoor je het hele gebouw in kan kijken.

impressie

Denneweg

Ze passen perfect in je hand en maken van elke bijeenkomst een bijzonder moment: de Martabak Mini! Niet alleen kinderen zijn er helemaal weg van, maar ook volwassenen zien de Martabak Mini’s als de ideale smakelijke oplossing. Wat je gelegenheid ook is, de mini’s maken het compleet

Van (food) festivals en bruiloften tot babyshowers bij iemand thuis. Als dessert na het avondeten, een snack tijdens een goede film of gewoon… als ontbijt om je dag mee te starten. Want, waarom niet?