Galantijn

Groot terras

Open keuken

Uitgebreide wijnkaart

Centraal gelegen

Galantijn

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Gesloten

Gesloten

17:00 - 23:00

17:00 - 23:00

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

17:00 - 23:00

17:00 - 23:00

17:00 - 23:00

over ons

Chef-kok Michiel kan bogen op meer dan 20 jaar ervaring in de betere keuken. Zijn passie voor koken met verse, hoogwaardige ingrediënten – alles komt uit eigen keuken – en een scherp oog voor detail is terug te zien en te proeven in de dagelijks wisselende menu’s. Zo kunnen we perfect inspelen op de smaak van het seizoen en steeds met verse hoogwaardige ingrediënten koken. Maître Niels geeft bij elke menu-gang graag advies over bijpassende wijnen en voor de liefhebber kan hij na het hoofdgerecht nog een selectie kazen van de kaaswagen aanbieden.

For Lovers Of Good Food & Wines

impressie

Denneweg

Ze passen perfect in je hand en maken van elke bijeenkomst een bijzonder moment: de Martabak Mini! Niet alleen kinderen zijn er helemaal weg van, maar ook volwassenen zien de Martabak Mini’s als de ideale smakelijke oplossing. Wat je gelegenheid ook is, de mini’s maken het compleet

Van (food) festivals en bruiloften tot babyshowers bij iemand thuis. Als dessert na het avondeten, een snack tijdens een goede film of gewoon… als ontbijt om je dag mee te starten. Want, waarom niet?