Indian Bay Dreams

Indiaas restaurant

Authentieke gerechten

High-Tea

Cocktails

Indian Bay Dreams

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Gesloten

17:00 - 00:00

17:00 - 00:00

17:00 - 00:00

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

17:00 - 00:00

17:00 - 00:00

17:00 - 00:00

over ons

De Indiase keuken is beroemd vanwege de rijke schakering aan smaken en geuren. Elk gebied maakt gebruik van een uniek scala aan kruiden en specerijen en levert zo een bijdrage aan de kooktraditie. Het ‘geheim’ van de Indiase keuken ligt in de subtiele wisselwerking tussen de specerijen en kruiden. Sommige ingrediënten hebben een verkoelend en verfrissend effect, andere zijn scherp en verlenen de gerechten een karakteristieke, warme smaak. In India gelooft men bovendien dat de gebruikte kruiden en specerijen goed zijn voor je gezondheid. Lekker is het in ieder geval!

impressie

Denneweg

Ze passen perfect in je hand en maken van elke bijeenkomst een bijzonder moment: de Martabak Mini! Niet alleen kinderen zijn er helemaal weg van, maar ook volwassenen zien de Martabak Mini’s als de ideale smakelijke oplossing. Wat je gelegenheid ook is, de mini’s maken het compleet

Van (food) festivals en bruiloften tot babyshowers bij iemand thuis. Als dessert na het avondeten, een snack tijdens een goede film of gewoon… als ontbijt om je dag mee te starten. Want, waarom niet?