La Passione

Italiaans restaurant

Uitgebreide wijnkaart

Chef's Menu

Truffelmenu

La Passione

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

17:00 - 22:00

Gesloten

17:00 - 22:00

17:00 - 22:00

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

17:00 - 22:00

17:00 - 22:00

17:00 - 22:00

over ons

Restaurant ‘La Passione’ creëert een warme Italiaanse sfeer in een klassieke omgeving in de meest kunstzinnige straat van Den Haag; het Noordeinde. De Zuid-Europeaanse gastvrijheid, de verse producten, maar vooral met passie bereide gerechten. La Passione serveert een gevarieerd menu met traditionele antipasti en verse huisgemaakte pasta’s en exclusieve vlees- en visgerechten. De dessertspecialiteit is een met chocolade gemaakte tiramisu of warme chocoladesouffle die al je verwachtingen zal overtreffen! Naast de verse gerechten biedt La Passione exclusieve wijnkaart met meer dan 80 Italiaanse wijnen.

"Bello che tu sia lì” Leuk dat je er bent!

impressie

Denneweg

Ze passen perfect in je hand en maken van elke bijeenkomst een bijzonder moment: de Martabak Mini! Niet alleen kinderen zijn er helemaal weg van, maar ook volwassenen zien de Martabak Mini’s als de ideale smakelijke oplossing. Wat je gelegenheid ook is, de mini’s maken het compleet

Van (food) festivals en bruiloften tot babyshowers bij iemand thuis. Als dessert na het avondeten, een snack tijdens een goede film of gewoon… als ontbijt om je dag mee te starten. Want, waarom niet?