Vredespaleis Den Haag

Indrukwekkend gebouw

Internationaal Gerechtshof

Vrede en Recht

Fotomomentje

Vredespaleis Den Haag

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Tijdelijk gesloten

Tijdelijk gesloten

Tijdelijk gesloten

Tijdelijk gesloten

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Tijdelijk gesloten

Tijdelijk gesloten

Tijdelijk gesloten

over ons

Voel de warmte van de vredesvlam op je rug terwijl je het meest gefotografeerde gebouw van Den Haag bewondert: het Vredespaleis. Het is de zetel van het Internationaal Gerechtshof, het enige gerechtelijke orgaan van de Verenigde Naties dat niet in New York is gevestigd, en het Permanente Hof van Arbitrage. Dit prachtige gebouw in neorenaissancestijl, dat in het begin van de negentiende eeuw eigenlijk het winnende ontwerp was van een architectuurwedstrijd, en de organisaties die het huisvest, hebben Den Haag wereldwijd erkend als de internationale stad van Vrede en Recht.

impressie

Denneweg

Ze passen perfect in je hand en maken van elke bijeenkomst een bijzonder moment: de Martabak Mini! Niet alleen kinderen zijn er helemaal weg van, maar ook volwassenen zien de Martabak Mini’s als de ideale smakelijke oplossing. Wat je gelegenheid ook is, de mini’s maken het compleet

Van (food) festivals en bruiloften tot babyshowers bij iemand thuis. Als dessert na het avondeten, een snack tijdens een goede film of gewoon… als ontbijt om je dag mee te starten. Want, waarom niet?

Je kunt ons bereiken via