Low And Slow, Restaurant Smoked Bar.B.Q is in town

RESTAURANT Smoked Bar.B.Q

Torenstraat 49, Den Haag> Restaurantsmoked.nl

Met de nadruk voor de vleesliefhebbers schrijven we dit artikel en niet voor niets want bij Smoked BAR.B.Q is grotendeels alles op de menukaart vlees! Er zijn wel een aantal visgerechten en een vegetarische burger die we hebben geproefd maar grotendeels vind je vlees op de kaart.

Zo hadden we wilde gamba’s als voorgerecht. Dat was een beleving op zich, mede dankzij de KOPA BBQ-houtskooloven en de chef  in de keuken die duidelijk bezig is met zijn passie. Het gaat zelfs zo ver dat er bepaalde houtsoorten worden gebruikt voor de juiste rooksmaak! Deze combinatie zorgt dat deze hotspot eigenlijk al bij ons in het favoriete lijstje staat.

Onze eerste indruk van de zaak is goed. De hippe bar en de mooie opgedekte tafels zorgen voor een sfeervolle zaak. Ook de weggewerkte ledverlichting geeft het interieur een exclusieve maar bescheiden tint wat zorgt voor een trendy uitstraling. De rest van het restaurant is afgewerkt met de meest uiteenlopende materialen.  Zo hebben ze bijvoorbeeld eikenhout gebruikt uit een oude locomotief! Zelfs de pilaren zijn bedekt met houtskool, alles over de top… net zoals het eten eigenlijk.

Er is veel aandacht besteed aan de bereiding van de gerechten, dat proef je en dat beleef je. Om deze kwaliteit continu te houden gebruiken ze onder andere een Bradley rookoven, een bizar groot apparaat in de keuken waar men het vlees langzaam in gaart, ook wel slowcooking genoemd. En ook de Kopa BBQ-houtskooloven zorgt voor de fantastische smaak!

Wat we belangrijk vinden is service, gastvrijheid en een oude cliché “klant is koning”. Gelukkig komen we dat steeds vaker tegen in Horeca Den Haag. Restaurant Smoked BAR.B.Q is toegankelijk, sfeervol en een plek om te genieten, niet alleen vanwege dat maar ook de gezellige bediening brengt extra sfeer in deze mooie zaak.

De vriendelijkheid waarmee je als gast wordt ontvangen mag wel even genoemd worden. Neem plaats op het terras en zie het stadsleven voorbijgaan, erg leuk! Den Haag heeft er weer een mooie plek bij om te eten en te borrelen.

 

Plaats een reactie