Mermaids kisses, starfish wishes! Mugs and Mermaids, nieuwe hotspot in Den Haag

LUNCHROOM 

Mugs and Mermaids

Torenstraat 79, Den Haag  >mugsandmermaids.nl

Sinds mei 2018 is Den Haag weer een hotspot rijker, en dit keer een wel heel bijzonder: Mugs and Mermaids! Blauwe pannenkoekjes, roze smoothiebowls en drankjes van alle kleuren van de regenboog, niets is hier te gek. En niet onbelangrijk: er komen geen chemische stoffen aan te pas, er wordt namelijk alleen gewerkt met natuurlijke kleurstoffen die zorgen voor de kleurrijke gerechten. De producten van Unicorn Superfoods zijn te koop bij Mugs and Mermaids, zodat je ook thuis kleurrijke creaties kunt maken!

Eigenaresse Charessa Vivaldi werkt al sinds jaar en dag in de Horeca in heel Den Haag en Scheveningen. Zelf ondernemer worden en een eigen zaak runnen is altijd haar droom geweest. En sinds een aantal weken is deze droom uitgekomen in de vorm van deze hippe spot! De naam had Charessa al klaar en sluit precies aan bij waar zij voor staat: als je maar gelooft in iets – zoals je kunt geloven in een ‘mermaid’ – dan kom je er wel!

Je kunt bij Mugs and Mermaids terecht voor ontbijt (denk aan paarse Acai-bowls en blauwe oats) en lunch (roze quinoa, een grote keuze in sand-wiches of een lekkere burger). Maar ook voor koffie (wat dacht je van een groene cappucino of roze Chai Latte?) en zelfs een borrel (ja, ze hebben zelfs bier, wijn en uiteraard felgekleurde cocktails) zit je hier goed.De borden worden erg mooi opgediend, met aandacht voor de details. Het ziet er niet alleen prachtig uit, het smaakt ook nog eens heerlijk! De gerechten op de kaart zijn gebaseerd op het lievelingseten van Charessa zelf, die een goede inspiratiebron blijkt!

Ook een leuk weetje: alle gerechten hebben iets met het thema ‘zee’ te maken, niet gek als je bedenkt dat de eigenaresse een heuse Scheveningse is. Het tentje heeft een heerlijk terras in de zon, maar ook binnen zit je erg knus. Het personeel is vriendelijk, attent en het leukste van alles: ze zijn nog op zoek naar een nieuwe kok! Je hoeft geen koksopleiding te hebben, een passie voor koken én een rijke fantasie is alles wat ze hier nodig hebben!

Deze diashow vereist JavaScript.

Plaats een reactie