Wat
  • Eetcafe
  • Patisserie
  • Restaurants
  • Traiteur
Waar

Over Ons

1. De voorbereiding

Dagelijks ontvangt de redactie tips en adviezen van onze lezers, en zijn we als redactie ook zelf opzoek naar restaurants.

2. Werk aan de winkel

De restaurants die nieuw, populair of onbekend zijn worden alvorens onze uitnodiging beoordeelt binnen ons team.

3. Het beoordelen

Een restaurant waar gewerkt word met ware passie, waar je je als gast thuis voelt. Dat zijn vaak de leukste plekjes om te bezoeken.

4. Met respect voor de horeca

Dagelijks werken we met passie aan leuksteplekjes.nl om zo écht goede restaurants onder de aandacht te brengen.

5. De puntjes op de i

Tijdens het schrijven van een artikel delen we onze bevindingen en omschrijven we de bijzonderheden die het restaurant heeft.

6. De Leukste Plekjes

Sinds 2014 zet Leukste Plekjes zich in om de betere horeca onder aandacht te brengen bij een grote groep levensgenieters.

LeukstePlekjes.nl is een bron van inspiratie

Met een team van ambitieuze schrijvers werken we dagelijks om bijzondere locaties onder de aandacht te brengen bij onze lezers.

Als oprichter van Leukste Plekjes heb ik een duidelijk doel, dat is zo veel mogelijk mensen het naar hun zin maken. LeukstePlekjes.nl is met 11.000 lezers in Den Haag een middel om een inspirerende bron te zijn voor levensgenieters, daar mag een heerlijk avondje bij een goed restaurant niet aan ontbreken. En vergeet natuurlijk onze evenementen niet!

Heb je een mooie herinnering aan een fantastische avond na een bezoek aan een van de leukste plekjes die we aanraden? Dan heeft Leuksteplekjes.nl pas echt zijn doel bereikt. We blijven dagelijks inspireren, breiden uit naar andere steden en gaan kijken of we nog meer mensen kunnen inspireren met mooie artikelen en bijzondere locaties die het bezoeken waard zijn.

Blijf ons daarom volgen! Heb je leuke ideeën voor ons team? Laat het me weten via arnold@leuksteplekjes.nl Ik kijk uit naar jouw leuke tip of verhaal!

Translate »