Restaurant Allard, een ware beleving in een van de pittoreske zijstraatjes van de Denneweg

RESTAURANT Restaurant Allard

Jagerstraat 6, Den Haag> restaurantallard.nl

Enthousiast werden wij ontvangen door de eigenaar en zijn team van restaurant Allard. Gelegen in een pittoresk zijstraatje van de gezellige Denneweg. Het sfeervolle restaurant met zijn terras is een uitstekende plek voor een avond uitgebreid dineren.

Voor eigenaar Allard is dit een droom die na jarenlang hard werken en ervaring opdoen is uitgekomen. Hij en zijn team proberen continue een unieke ervaring neer te zetten met spannende en vernieuwende gerechtjes. Zoals hij zelf zegt  ‘’dag en nacht een feestje voor al onze klanten’’.

We werden dan ook in de watten gelegd met een breed scala aan gerechtjes en natuurlijk lekkere bijbehorende wijnen om te proeven. Onder het genot van een mooi glas wijn kregen we oesters voorgeschoteld.  Vervolgens kregen we een heerlijke stuk kalfswang met asperges en aardappeltjes , en nog een  aantal andere verfijnde gerechten. We kunnen dit restaurant zeker aanraden, alleen al vanwege de liefde en de precisie waarmee eigenaar Allard en zijn personeel de gerechtjes bedenken, maken en opdienen.

Vol passie en trots vertelde ze ons over de wijnen en de ingrediënten gebruikt in hun gerechten. Een leuk weetje is dat Allard gebruik maakt van eerlijke en lokale producten, de vis komt bijvoorbeeld rechtstreeks van de visafslag in Scheveningen!

In combinatie met de gezelligheid die het personeel neerzet, de mooie locatie en inrichting , en de sfeervolle muziek die ze draaien voelde het voor mij even als vakantie. Dit maakt het geheel een unieke ervaring en zeker een aanrader!

Deze diashow vereist JavaScript.

Plaats een reactie