Bierpakket

Dit Haagse bierpakket is in samenwerking met;

 

 • Bar Club 188
  met de ‘Levensgenieter’ van Brouwerij Kompaan.
 • Café De Paraplu
  met de ‘S’Lockdown’ van Brouwerij De Blauwe Ijsbeer.
 • Huppel the Pub
  met het ‘Déguste Amber’ van De Haagse Broeder.
 • Brouwerij Eiber
  met het eigen gebrouwen ‘Achter de duinen’.

Inclusief luxe bieropener.

17,50

Uitverkocht

Delen

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Beschrijving

Bier kan je overal halen, maar het liefst drink je het in de kroeg met jouw favoriete barpersoneel. Daarom hebben wij video’s opgenomen in de kroegen uit dit Haagse Bierpakket. Deze video’s zijn te zien op een speciale pagina die zichtbaar wordt nadat je jouw bierpakket hebt opgehaald. In deze video vertelt jouw favoriete barman of barvrouw iets over het biertje wat je hebt gekocht en proosten we samen op een betere tijd. Proost!

 

Zoals iedereen weet is het momenteel een zware tijd voor veel ondernemers. Echter is er één groep die het nog net iets zwaarder heeft; de horeca. Vanuit LeukstePlekjes hebben wij daarom het initiatief bedacht om de Haagse horeca een handje te helpen. In samenwerking met Haagse cafés/bars/pubs/kroegen hebben wij een bierpakket samengesteld. Het bierpakket bestaat uit 4 verschillende bieren uit 4 verschillende kroegen. Op deze manier kunnen we dus 4 kroegen tegelijkertijd helpen. Dus, naast dat je kan genieten van deze heerlijke bieren kun je je dus ook nog eens heel goed voelen over het feit dat je heel wat horeca ondernemers steunt!

 

Omdat wij veel van bier houden, maar nog meer van ondernemers helpen, hebben wij elke twee weken een nieuw bierpakket. Andere bieren en andere cafés. Elke oplage is hierdoor UNIEK! Op deze manier kunnen wij zoveel mogelijk zaken steunen. Mocht jij een Haags café kennen wat niet kan ontbreken aan dit idee, laat het ons dan weten via de mail! En wie weet zit jouw stamkroeg in ons volgende bierpakket!

 

PRE-ORDER ONLY

Om de verkoop zo soepel mogelijk te laten verlopen kan je vanaf 6 april jouw bierpakket afhalen bij Paraplu – Craft Beer & Wine. (Tijdens de openingstijden van het café.)

1 beoordeling voor Bierpakket

 1. Nikki

  Top biertjes en een Top initiatief! #helpdehaagsehoreca

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *